Restaurant ‘t Sparrebos

Restaurant ‘t Sparrebos is ontstaan uit een boerderijtje van de familie Struye – Six aan de rand van het Helleketelbos tussen Poperinge, Watou en Abele. Bij de openstelling van het Helleketelbos in ’74 werd er begonnen met het verkopen van pintjes vanuit de garage.

Door de jaren heen is ’t Sparrebos uitgegroeid tot een bloeiende familiale horecazaak te midden de vrije natuur. U kunt er genieten van zowel een verzorgde kleine tot een uitgebreide culinaire maaltijd.

‘t Sparrebos ligt in een mooie historische, landelijke omgeving met tal van wandelmogelijkheden. U bevindt zich in Flanders Fields op een boogscheut van tal van oorlogsmonumenten. Poperinge is tevens gekend als bier- en hopstreek.

Ook voor een hapje of een drankje in de namiddag bent u van harte welkom in ‘t Sparrebos! De beide terrassen lenen zich perfect voor een rustgevende ervaring met vrienden of familie. Ook verzorgen wij met plezier uw feesten of seminaries.

Wenst u op de hoogte te blijven van onze feestmenu’s, evenementen en thema-avonden dan kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief.

Tot dan in ‘t Sparrebos!

Voor passanten

Het Sparrebos is ook uitermate geschikt voor voorbijgangers. Ben je op een gezellige fietstocht, dan kan ‘t Sparrebos de ideale tussenstop zijn. Door zijn unieke ligging en charmante sfeer is het de plek bij uitstek om terug op adem te komen.

 

Familiefeesten, verenigingen, vriendenkringen, communies, …

Wij kunnen speciale regelingen treffen voor groepen. Hieronder vindt u enkele mogelijkheden.

Ook zijn er allerhande volksspelletjes ter beschikking.

Ontbijt

  • Koffie
  • Koffie met croissant en chocoladekoek
  • Uitgebreid ontbijt in buffet (koffie, thee, fruitsap, warme chocolademelk, croissants, chocoladekoeken, diverse pistolets en beleg, zachtgekookte eitjes, fruitsla en yoghurt)

Maaltijd

Hier zijn diverse mogelijkheden in alle prijsklasses. Dit begint bij een verzorgde broodplank tot een uitgebreide menu.

Drankstop

  • Koffie met cake
  • Picon van het huis
  • Drank naar keuze (uitgebreid assortiment streekbieren, trappisten, aperitieven…)
  • Diverse mogelijkheden bijhorende hapjes

Namiddag

Diverse mogelijkheden zoals pannenkoeken, desserts, ijscoupes, …

ONTDEK ONS VOLLEDIG MENU HIER

MENU