Ontdek hier ons volledige menu

 

Al onze gerechten worden vers bereid met kwaliteitsproducten. We hebben een ruim assortiment aan bieren en zorgvuldig geselecteerde wijnen. Hier onderaan kunt u ons volledige menu raadplegen, met de zoekfunctie kunt u op zoek gaan naar het gerecht van uw keuze.

Menu t’Sparrebos (Wildmenu)
  46 Euro per persoon (inclusief aangepaste dranken 52 Euro)

Wildpaté met uienconfituur en toost
~
Hertensteak met warme groentjes, sausje van de chef en dauphine-aardappelen
~
Poperingse Mazarinetaart of irish coffee

    Kerstmenu t’Sparrebos (ook verkrijgbaar in traiteur mits reservatie)
58 Euro per persoon ( in traiteur 45 Euro per persoon

Assortiment hapjes
Cava of Picon
~
Rundscarpaccio, balsamicoazijn, zongedroogde tomaatjes, parmezaanse kaas en pijnboompitten
~
Hertenkalffilet met warme seizoensgroentjes, een sausje van de chef en dauphine-aardappelen
~
Verwenbordje van desserts
Water, wijnen en koffie inbegrepen

   Nieuwjaarsmenu t’Sparrebos (ook verkrijgbaar in traiteur mits reservatie )
58 Euro per persoon ( in traiteur 45 euro per persoon)

Assortiment hapjes
Cava of Picon
~
Vitello Tonnato
~
Huisbereide opgevulde kalkoenrolletjes met warme seizoensgroentjes,
een sausje van de chef en verse aardappelkroketjes
~
Verwenbordje van desserts
Water, wijnen en koffie inbegrepen

  • Suggesties
  • Op vel gebakken kabeljauw, warme groentjes, beurre blanc saus en aardappelen
  • Varkenswangetjes met warme groentjes en kroketjes
  • Verste steak tartaar met sla en frietjes
  • Toast Champignon
  • Gebakken zeetong in botersaus, sla en frietjes
  • Slaatje met artisanale camembert kroket
  • slaatje met artisanale gerookte zalmkroket
  • Slaatje ‘Eigen kweek’ artisanale vegetarische kroket met pesto
  • Slaatje met artisanale geitenkaas kroket
  • Slaatje Breydelhamkroket

 

 

 

 

 

 

 

Wild: Wilde eendenborstfilet met driepepersaus, wintergroenten en fijne frietjes

Wild: Everzwijnfilet met grand veneur-saus, wintergroenten en fijne frietjes

Vegetarische spaghetti

Vegetarische wokschotel

Vlaamse stoverij met Sint-Bernardus prior 8° met slaatje en frietjes

Vol-au-vent met slaatje en frietjes

Broodplank met groentengarnituur en krielaardappelen

Omelet

natuur met frietjes en sla maison met frietjes en sla ham, kaas met frietjes en sla

Croque monsieur

Uit het vuistje Garni Madame Boum-boum

Kalfszwezeriken met boschampignons, een calvadoscreme en gebakken krieltjes

Ruime keuze aan ijscoupes en sorbets

Diverse pannenkoeken

Met boter en suiker Met chocoladesaus Met Vanilleijs en chocoladesaus

Moelleux van chocolade met vanilleijs

Warme appeltaart met vanilleijs en slagroom

Zalmfilet onder frisse kruidenkorst (Sint Bernardus Tripel) met warme of koude groentjes

Vispannetje van het huis

Met nantuasaus (Sint Bernardus Tripel)

Scampibrochette (9 stuks) met looksaus met frietjes en frisse seizoenssalade

Lamskroontje met kruidenkorst keuze warme of koude groenten

Côte-à-l’os (per persoon verkrijgbaar) keuze warme of koude groenten

Rumsteak (+/- 300g) natuur keuze warme of koude groenten

Keuze uit: Peperroomsaus, archiduc, béarnaise, choron, huisbereide lookboter

Gemarineerd Ardeens varkenshaasje met jagerssaus keuze warme of koude groenten

Gemarineerde varkensribbetjes met huisbereide lookboter en frisse seizoenssalade

Salade met artisanale kaaskroketjes

Salade met artisanale garnaalkroketten

Salade van het huis

Gerookte schotse zalm - grijze garnalen - scampi's

Salade met warme geitenkaas, honing & tijm

Rundscarpaccio – zongedroogde tomaatjes – pijnboompitten